Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Φάρσα ή ανακατασκευή των λεγομένων τους ο ισχυρισμός της NASA για το εξαήμερο σκοτάδι; Η αποκάλυψη του Ιωάννη αναφέρει κάτι παρόμοιο εδώ και 2000 χρόνια!

Καὶ ὁ τέταρτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἐπλήγη τὸ τρίτον τοῦ ἡλίου καὶ τὸ τρίτον τῆς σελήνης καὶ τὸ τρίτον τῶν ἀστέρων, ἵνα σκοτισθῇ τὸ τρίτον αὐτῶν, καὶ τὸ τρίτον αὐτῆς μὴ φανῇ ἡ ἡμέρα, καὶ ἡ νὺξ ὁμοίως.
Αποκ. 8,12                Και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε και εκτυπήθη και εχάθη το εν τρίτον από τον ήλιον,
ώστε να μειωθή το φως και η θερμότης του και το εν τρίτον της σελήνης και το εν τρίτον των αστέρων, ώστε να σκοτισθή και να χαθή το εν τρίτον από το φως των ουρανίων αυτών σωμάτων. Και η ημέρα έχασε το εν τρίτον από το φως της και η νύκτα επίσης έχασε το εν τρίτον από την αστροφεγγιά της και από το σεληνόφως.
 
 
ΣΟΚ από τη ΝΑΣΑ: Η γη θα μείνει 6 μέρες στο σκοτάδι τον Δεκέμβριο!
Τρόμος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα!
Η NASA επιβεβαίωσε ότι η γη θα βιώσει 6 ημέρες σχεδόν απόλυτο σκοτάδι από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014.
Ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.
Η ανακοίνωση έγινε από τον επικεφαλή της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν, ο οποίος ζήτησε από όλους να παραμείνουν ήρεμοι.
Αυτό θα είναι αποτέλεσμα μιας ηλιακής καταιγίδας, της μεγαλύτερης τα τελευταία 250 χρόνια και η οποία θα έχει  διάρκεια 216 ώρες.
Αν και οι έξι ημέρες σκότους είναι πολύ κοντά, οι υπάλληλοι λένε ότι η γη δεν θα αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι έξι μέρες του σκότους δεν μπορούν να προκαλέσουν μεγάλες ζημιές σε τίποτα.

«Εμείς θα στηριζόμαστε μόνο στο τεχνητό φως για τις έξι ημέρες, που δεν είναι κάτι που μας προβληματίζει», λέει ο επιστήμονας της NASA Earl Godoy.
http://www.briefingnews.gr/

 
 
 
 
Είδαμε την είδηση να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο σε πάρα πολλές σελίδες.

"Από την Τρίτη 16 έως την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 ο κόσμος θα παραμείνει, κατά τη διάρκεια αυτών των έξι ημερών, χωρίς ηλιακό φως λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας, της οποίας η σκόνη και τα διαστημικά συντρίμμια που θα προκαλέσει θα είναι τόσα πολλά που θα έχει ως συνέπεια την παρεμπόδιση κατά 90% του φωτός του ήλιου.

Αρκετοί αναγνώστες μας θορυβήθηκαν και επικοινώνησαν μαζί μας ζητώντας μας να τους ενημερώσουμε λεπτομερώς για το τι επρόκειτο να συμβεί καθώς η υποτιθέμενη έκθεση μιλούσε για ηλιακή καταιγίδα που θα βύθιζε τον πλανήτη στο σκοτάδι.

Ψάξαμε και μάθαμε ότι επρόκειτο για καλοστημένη φάρσα. Η ιστορία με τίτλο "Η Nasa επιβεβαιώνει ότι η Γη θα βιώσει 6 ημέρες απόλυτο σκοτάδι το Δεκέμβρη του 2014!" προήλθε από τη σατιρική ιστοσελίδα ειδήσεων Huzlers.com, η οποία στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει αρκετές ψεύτικες ιστορίες όπως « Νεκρά 
θύματα του Έμπολα έρχονται πίσω στη ζωή» και «Ο Αμερικανός ράπερ Tupac Shakur είναι ζωντανός».

Η φάρσα μάλιστα ήτα αρκετά καλοστημένη καθώς αναφερόταν ότι η ανακοίνωση έγινε δια στόματος του επικεφαλή της NASA,  Charles Bolden.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένας πανικός ανακοινώσεων ιδιαίτερα στο twitter και η έκθεση δημοσιεύτηκε παντού ως αληθινή!

Επιμέλεια: Geopolitics Editorial Team