Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οι ισλαμοπαράφρονες Αλβανοί αποθεώνουν τον φασίστα Κασαμι και χλευάζουν τους οπαδούς του Ολυμπιακού!


  “Τους έκανε τον αλβανικό αετό στο κέντρο της Αθήνας!
εκδίκηση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που είχαν κρεμάσει την σημαια της Σερβίας ως ένδειξη αλληλεγγύης”!
Αυτα και άλλα διθυραμβικά γράφουν τα ορφανά του Μουσολινι για τον φασίστα Κασαμι που έκανε χθες τα κόκκαλα του Γιώργου Καραϊσκακη να τρίζουν.
Ο φασίστας Κασαμι έκανε τον ναζιστικο χαιρετισμό του “αετού” που συμβολίζει την μεγαλη Αλβανια, σε συνεχεια της πρόκλησης μεσα στην Σερβία απο ομοϊδεάτες του.

Στην σελιδα του στο FB εχει φωτογραφίες στυλ “ISIS” με το δάχτυλο να δείχνει τον Αλλαχ, ενώ στο τουιτερ δεν ξεχνά να στελνει τις ευχές του “στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου”! (Οι άλλοι, να πα να αποκεφαλιστουν).
Κάποτε ο Καραϊσκακης τους έδιωχνε με το σπαθί. Σημερα τρώνε ψωμί πάνω απο το μνήμα του. Και φτύνουν κι’ όλας.
Να δουμε τι θα κάνουν οι αρμόδιες αρχές μπροστά σε αυτη την φασιστική πρόκληση.
olympia.gr
 
Ο αλβανικός πανηγυρισμός του Κασάμι
Η χθεσινή ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού επί της ιταλικής Γιουβέντους για τους ομίλους του Champions League, σφραγίστηκε με το γκολ του Αλβανο-Ελβετού Παϊτίμ Κασάμι.
Αυτό που ίσως οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν όμως, είναι πως ο πανηγυρισμός του είναι το σήμα κατατεθέν του αλβανικού δικέφαλου αετού. Κάτι το οποίο δεν ξέφυγε από τα αλβανικά μέσα τα οποία άρχισαν να εκθειάζουν τον ποδοσφαιριστή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κασάμι πανηγυρίζει με αυτό τον τρόπο, το έχει κάνει ξανά φέτος με γκολ που πέτυχε στον Ολυμπιακό αλλά και κατά την θητεία του στην ιταλική Παλέρμο. Ίσως αυτό αποδεικνύει πως ο πανηγυρισμός του δεν σχετίζετε με την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια αλλά είναι μια απλή "συνήθεια".
Βέβαια το ερώτημα που μας γεννάται είναι γιατί ενώ αγαπάει τόσο πολύ την Αλβανία που την εκθειάζει όποτε σημειώνει γκολ επέλεξε να αγωνιστεί στην Εθνική Ελβετίας;  http://www.himara.gr/3724-o-alvanikos-panygirismos-tou-kasami

 

     


    Πηγή: www.himara.gr