Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η Βρετανία πληρώνει το τίμημα της «ανεκτικότητας»: Τα ισλαμιστικά κτήνη βιάζουν παιδιά και αποκεφαλίζουν ηλικιωμένους (βίντεο)

  Περισσότερα από 1400 παιδιά βιάστηκαν και εκπορνεύτηκαν από Πακιστανούς μουσουλμάνους στο Ρόδερχαμ.Τον Σεπτέμβριο μία 82χρονη συνταξιούχος αποκεφαλίστηκε από έναν 25χρονο ισλαμιστή σε προάστιο του βόρειου Λονδίνου.

Το Μάιο του 2013 ο στρατιώτης Lee Rigby αποκεφαλίστηκε στη μέση του δρόμου σε συνοικία του νοτιοανατολικού Λονδίνου από δύο ισλαμιστές μακελάρηδες που στη συνέχεια περιέφεραν το κεφάλι του με «καμάρι». Τον Απρίλιο του 2013 τρεις μουσουλμάνοι έφηβοι βίασαν γυναίκες με ειδικές ανάγκες.Η λίστα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν και εξακολουθούν να διαπράττονται από μουσουλμάνους δράστες στη Βρετανία δεν έχει τελειωμό. Και όμως όλα αυτά τα αποτρόπαια περιστατικά ή τουλάχιστον η πλειονότητά τους θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν οι αρχές έδειχναν έστω και την ελάχιστη προσοχή στα σημάδια που έδειχναν τι πρόκειται να συμβεί.

Το μουσουλμανικό μίσος άνθιζε σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της ανικανότητας και της απροθυμίας των αρχών να προστατεύσουν τους Βρετανούς από τους κήρυκες του θανάτου και της ισλαμιστικής τρομοκρατίας.

Τα παράνομα και νόμιμα τζαμιά που ξεφύτρωσαν κατά χιλιάδες σε όλη τη χώρα δηλητηρίασαν τα μυαλά εκατομμυρίων Βρετανών πολιτών.

Οι ιμάμηδες μιλούσαν για θάνατο, για κακοποίηση των γυναικών, «νομιμοποιούσαν» τους βιασμούς παιδιών και όμως οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να σταματήσουν τον όλεθρο που ερχόταν, φοβούμενες μην κατηγορηθούν για ισλαμοφοβία ή ρατσισμό.

Το Ισλάμ αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη Βρετανία από ότι ο Ναζισμός. Ο Ναζισμός δεν κατάφερε να διεισδύσει στη χώρα και γι” αυτό πολεμήθηκε πιο εύκολα.

Αντιθέτως το Ισλάμ, με τις «πλάτες» της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ κυρίως, δύο χωρών που συστηματικά χρηματοδοτούσαν ισλαμιστικά «διδασκαλεία», ιδρύματα και οργανισμούς, κατάφερε να εισχωρήσει στη Βρετανία.

Ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ αποκαλύπτει πώς το Ισλάμ εξαπλώθηκε σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτό περιλαμβάνονται αποσπάσματα από τα κηρύγματα διαφόρων ιμάμηδων, οι οποίοι κάνουν λόγο για την κυριαρχία του Ισλάμ, προωθούν το μίσος για τους μη-μουσουλμάνους αλλά και για τους μουσουλμάνους, οι οποίοι δεν ακολουθούν τις ακραίες πεποιθήσεις τους και προσκαλούν τους «πιστούς» να συμμετάσχουν στην τζιχάντ.

Επίσης, αποκαλύπτει ότι πανεπιστήμια της Σαουδικής Αραβίας «στρατολογούσαν» δυτικούς μουσουλμάνους προκειμένου να τους εκπαιδεύσουν στη δολοφονική ιδεολογία και στη συνέχεια να τους στείλουν πίσω στη Δύση για να την διδάξουν και να προσηλυτίσουν «νέο αίμα»


http://olympia.gr/2014/10/15/%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%af%ce%bc%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%b5/