Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Μην αποθαρρύνεσθε Ορθόδοξοι Χριστιανοί!. Περιμένετε να δείτε πάλι την ανανεωμένη ουράνια θαλπωρή που πολλοί λαοί στερήθηκαν. Οι αλλαγές που γίνονται στον πλανήτη και νοούνται από πολλούς ως δοκιμασίες φέρουν την ευλογία του Κυρίου μας. Τα δέντρα πλέον θα κάνουν γερές ρίζες... Έτσι και οι Χριστιανοί θα αποκτήσουν τη ριζική τους δύναμη γιατί έχουν τώρα περισσότερο από ποτέ τον ουρανό σύμμαχο τους. Και είναι ηλίου φαεινότερο πως ο ουρανός είναι πάντα το σκέπαστρο του ανθρώπου. Κρατηθείτε λοιπόν και μην αποθαρρύνεσθε. Θα δείτε πολύ γρήγορα ότι η Βαβυλωνία των σύγχρονων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν επιλέξει συνειδητά την αποστασία, νοούμενη και ως ανόρθωση του αναστήματός τους και εξίσωση τους με τον Θεό, να παίρνει τέλος.


Οι αλλαγές που γίνονται και θα γίνουν όπως σύγχρονος γέροντας ασκητής έχει επανειλημμένως επισημάνει εντάσσονται στο πλαίσιο της επανίδρυσης του πλανήτη. Μέσα λοιπόν στο νέο πλαίσιο που διαγράφεται οφείλεις και εσύ καλέ μου Χριστιανέ να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις πως σύμφωνα με τον Δημιουργό Πατέρα του Σύμπαντος κόσμου πρέπει ο κάθε άνθρωπος να στέκεται στα πόδια του σταθερά και όχι με δεκανίκια. Τι σημαίνει άραγε αυτό; Σημαίνει πως έφθασε η ώρα να στραφείς προς τον Θεάνθρωπο για να μην χαθείς. Έφθασε η ώρα να καταστήσεις την πίστη σου προς τον Ιησού Χριστό τον Ναζωραίο προτεραιότητα στη ζωή σου. Έφθασε η ώρα να ανέβεις στο τρένο που οδηγεί ο Κύριος. Έφθασε η ώρα να εντρυφήσεις στη μετάνοια, που πάντα αποτελεί το εισιτήριο για την πορεία προς τη σωτηρία. Το διαλαλεί περίτρανα ο προφητάναξ Δαυίδ. «Εισέλθετε εις τας πύλας αυτού εν εξομολογήσει εις τας αυλάς αυτού εν ύμνοις εξομολογείσθε αυτώ», (ψαλμ 99:4).
Μην πανικοβάλλεσαι άνθρωπε από τις δοκιμασίες που ήρθαν και θα έρθουν σύντομα σ’ όλον τον πλανήτη αλλά και στο μικρό κρατίδιο μας, την Ελλάδα. Σύντομα η νέα ηγεσία του τόπου θα πελαγοδρομεί μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις μεγάλες δυσκολίες, που δεν θα είναι μόνο οικονομικές... Τα μαύρα σύννεφα συσσωρεύονται
και είναι ορατά πλέον από καθαρές καρδιές αγίων γερόντων, που σαν τον Μωυσή προσεύχονται νυχθημερόν. Θα βρέξουν ταπείνωση στο λαό μας, που θα πνίξει τις δαιμονικές αμφιβολίες και θα σκορπίσουν το χάρτινο βασίλειο που έχει στήσει δεκαετίες τώρα ο αιχμάλωτος και αδύναμος πλέον Βελζεβούλ. Και η ταπείνωση αυτή θα αποτελέσει την αφετηρία της μεγάλης στροφής προς τον Χριστό. Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα σημάνουν το τέλος της αποστασίας και την αρχή νέων σελίδων δόξης για την Ορθόδοξη Ελλάδα... Η Μεγάλη Εκκλησιά, η Αγία Σοφία θα αποτελεί το κέντρο του πλανήτη και τα Άγραφα όρη που έθρεψαν μεγάλους Αγίους, όπως τον Άγιο Κοσμά θα συντρίψουν τον χαιρέκακο όφι. Το σπαθί του Μ. Αλεξάνδρου θα κόβει τα κεφάλια της λερναίας Ύδρας και οι Ορθόδοξοι Έλληνες θα ακολουθήσουν την πορεία του επανευαγγελισμού του πλανήτη... ώστε η δικαιοσύνη και η αλήθεια, το Φως το αληθινόν και η Ζωή να επαναφέρουν την ελπίδα και τη χαρά στα πρόσωπα των ανθρώπων.Ας μην λησμονούμε πως τα νήματα πάντα τα κινεί ο ουρανός για να δουν οι άνθρωποι , όπως λέγουν οι άγιοι πατέρες της Εκκλησίας μας πως «αν έχεις δική σου και ουράνια πίστη θα είσαι πάντα ο εκλεκτός του Θεού».
Οι άγγελοι ήδη παιανίζουν ύμνους χαρμόσυνους. Αναγγέλλουν τον ερχομό της ελπίδας. Τραγουδούν, όπως λέγει γέροντας ασκητής από το Παγγαίο Όρος πως ο Κύριος τους έδωσε ρητή εντολή να κάνουν γρήγορα τις απαραίτητες τομές που Αυτός χάραξε, έργα! Και με νόημα ο ασκητής προσθέτει: «Η ευλογημένη μέρα που ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός θα βάλει το θεμέλιο της Εκκλησίας Του για ολάκερο τον πλανήτη έρχεται. Γι’ αυτό οι ιερείς ας προσέχουν από εδώ και εμπρός».
Τι λες λοιπόν τώρα Χριστιανέ μου; Θα μείνεις εκτός νυμφώνος; Θα μείνεις αμέτοχος τρέφοντας φλούδες ελπίδες σε εφήμερους άρχοντες; Δεν αφουγκράζεσαι τον προφητάναξ Δαυίδ που διαχρονικά μας συμβουλεύει «μη πεποίθατε επ’ άρχοντας και εφ’ υιούς ανθρώπων οις ουκ έστιν σωτηρία. Εξελεύσεται το πνεύμα αυτού και επιστρέψει εις την γην αυτού εν εκείνη τη ημέρα απολούνται πάντες οι διαλογισμοί αυτών (Ψαλμ 145:4-5 )... Κοίταξε που οδήγησε η δαιμονική χρήση της εξουσίας των δαιμονόπληκτων αρχόντων τον πλανήτη μας. Μην πας μακρυά, δες τη χώρα που ζεις την κατάσταση της οποίας περιγράφει αναλυτικά ο προφήτης Ησαϊας:
«Ουαί έθνος αμαρτωλόν, λαός πλήρης αμαρτιών, σπέρμα πονηρόν, υιοί άνομοι• εγκατελίπατε τον Κυριον και παρωργίσατε τον άγιον του Ισραήλ. 5 τι έτι πληγήτε προστιθέντες ανομίαν; πάσα κεφαλή εις πόνον και πάσα καρδία εις λύπην. 6 από ποδών έως κεφαλής ουκ έστιν εν αυτώ ολοκληρία, ούτε τραύμα ούτε μώλωψ ούτε πληγή φλεγμαίνουσα• ουκ έστιν μάλαγμα επιθήναι ούτε έλαιον ούτε καταδέσμους. 7 η γη υμών έρημος, αι πόλεις υμών πυρίκαυστοι• την χώραν υμών ενώπιον υμών αλλότριοι κατεσθίουσι αυτήν, και ηρήμωται κατεστραμμένη υπό λαών αλλοτρίων. 8 εγκαταλειφθήσεται η θυγάτηρ Σιών ως σκηνή εν αμπελώνι και ως οπωροφυλάκιον εν σικυηράτω, ως πόλις πολιορκουμένη• 9 και ει μη Κυριος σαβαώθ εγκατέλιπεν ημίν σπέρμα, ως Σοδομα αν εγενήθημεν και ως Γομορρα αν ωμοιώθημεν. - 10 Ακούσατε λόγον Κυρίου, άρχοντες Σοδόμων• προσέχετε νόμον Θεού λαός Γομόρρας». (Ησαϊας 1,4-10).
Η περιγραφή του προφήτη μας ταιριάζει απόλυτα...Γι’ αυτό πάρε την απόφαση σωτηρίας και επέστρεψε στα σίγουρα λιμάνια της ορθόδοξης πίστης για να λυτρωθείς. Είναι καιρός πια να εγκαταλείψουμε τους τυφλούς άρχοντες που συνειδητά επιθυμούν να σέρνουν, ως άλογα ζώα, το άρμα των Σοδόμων και της Γομόρρας. Το σέρνουν με το να νομιμοποιούν τον φόνο (εκτρώσεις). Να διαφημίζουν την πορνεία εξευτελίζοντας και διασύροντας τη γυναίκα. Να καλλιεργούν στον αγρό του μιαρού νου τη βδελυρή μοιχεία, που διαλύει τα σπίτια. Να αναδεικνύουν ως λάβαρο τον κιναιδισμό (ομοφυλοφιλία), την παιδεραστία, την κτηνοβασία και κάθε μορφή ανωμαλίας.
Καλέ μου άνθρωπε είναι καιρός να σπάσεις τις αλυσίδες που σε κρατούν αιχμάλωτο στη ρότα της ανούσιας καθημερινότητας που σου στερεί τη χαρά και την ελπίδα. Είναι καιρός να βγάλεις τα λέπια από τα μάτια της ψυχής. Είναι καιρός το όραμα του ουρανού να επαναφέρει την σωτηρία στην πρώτη γραμμή της γήϊνης πορείας. Είναι καιρός να μάθεις την αλήθεια για την αιώνια ζωή. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός γι’ αυτό ήρθε στη γη, για να μας δώσει την αιώνια ζωή. Γι’ αυτό καλοί μου Χριστιανοί φροντίστε να είστε πάντα κοντά στον Κύριο, να πιστεύετε τα μηνύματα του ουρανού που σοφοί άγιοι γέροντες που μετέχουν στον ουράνιο αδιάλειπτο δοξολογικό ύμνο του τριαδικού Θεού αφουγκράζονται από τους αγγέλους...
Το ουράνιο τόξο θα λάμψει και πάλι οι δρόμοι θα είναι πιο βατοί από τώρα. Μη λησμονείτε να κάνετε αγαθοεργίες σε πονεμένες οικογένειες και ας είναι από το υστέρημά σας. Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός θα το στείλει με το δικό Του τρόπο δεκαπλάσιο. Ο Χριστός μας είναι χαρούμενος που η αλλαγή της γης θα επαναφέρει τη γραφικότητά της ώστε να γίνει ξανά το στολίδι του Σύμπαντος. Οι άνθρωποι θα είναι πιο χαρούμενοι και τα παιδιά σας, η νέα γενιά θα έχει οράματα και ζήλο για οικογένεια. Το ουράνιο τόξο θα λάμψει ποικιλοτρόπως για να δώσει στον άνθρωπο την ελπίδα της αιώνιας χαράς. Γένοιτο!
Συντάκτης: Ένας Δούλος Κυρίου

Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ τευχ. 105 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009